Bara för att det är så lätt att börja blogginlägg med Dagens...


Dagens paintskörd, jag vet inte heller riktgt vad det ska föreställa. Nåt rad som inte mejkar complete sense och som kidsen gillar. När vi ändå tilltalar erotiksurfarna på den här bloggen måste ju även andra målgrupper få känna sig välkomna.

Ursäkta min röra, jag bygger om!



Nu är de här igen, de där sjuka drömmarna. Mitt lilla huvud hänger inte med och jag blandar ihop drömmar med verklighet. Min bloggkarriär drabbas, men jag kommer snart ikapp med verklighetens rytm ;)

Inatt drömde jag att jag var på en pizzeria, som var superpoppis, man kunde tatuera sig där, men man fick bara tatuera något som på något sätt kunde relateras till själva pizzerian. Stammisarna, a-lagare såklart, stod på kö. Inte jag. Jag snodde ett värdefullt skärp. Tyvärr kom en asiatisk flata på mig. Så jag var tvungen att förföra henne för att få henne att hålla tyst. Jag skötte det hela mycket stilrent, hon föll för mina schyssta moves utan att jag behövde ta till... fysiska handlingar.

Så dagens fråga är: blir man lesbisk av att sluta röka?

Fylleilleruppfödning


En idé som kan verka så bra när man kommer på den.
Bilden är fritt baserat på ett inlägg från en arbetslös trendiga blogg.
http://livinglavidalowlife.blogg.se/2009/april/topp-5-fyllesysslor.html

Gissa filmen!


En ledtråd är att även den här filmen vars namn du ska gissa är en serie från början.

// Dr. Ont

Basketplanen i Kärda


Igår var vi många som var pepp på basket men peppen försvann hastigt efter att ha konstaterat att under ett skynke mitt på planen låg en död häst.

En bulle i ugnen!!

I oktober ligger jag på BB och skriker!!! Om det blir en tjej ska hon heta Maud, efter min favvo-tant äldreboendet där jag jobbade förut :)



Åh vad jag längtar att få träffa dig mitt lilla barn! <3

RSS 2.0