Vad jag drömde om i natt

I natt drömte jag något väldigt trevligt. Vår familj var ute på familjeutflykt och vi hade kommit långt upp i landet där vi trivsamt tog oss fram på små grusvägar. Allt var frid och fröjd. Men av någon anledning var vi tvungna att stanna till vid ett stort hus med en elegant trädgård. Jag antar att det var pappas beslut och vi andra familjemedlemmar fick snällt följa med.



Jag vet inte riktigt varför, men far bestämde sig för att bjuda in sig själv i huset och efter att ha knackat på dörren öppnades den av min favoritorganist, Eric. Han visade sig vara både gästvänlig och trevlig och visade oss runt i sitt stora hus som var elegant men måttfullt inrett. Vi hamnade till slut i hans orgelrum där min blick föll på framförallt två saker, utsikten mot trädgården och Hammondorgeln.

Samtidigt som jag konstaterade för Eric att det är ju samma trädgård som finns med på ett av hans skivomslag konstaterade jag för mig själv hur välbeställd han tycktes vara. Det är inte vad jag hade förväntat mig av en kulturarbetare. Eric nickade och sade att det var en mobilbild som lyckades blir bra, utan att visa något tecken på stolthet. I efterhand vet jag inte om han skämtade eller inte.

Han lät mig spela på orgeln, men jag lyckades inte spela så bra på den.



Under tiden jag spelade blev pappa klar med vad hans ärende nu var och vi fortsatte vår färd. Nästan som om Eric var en kompis som jag hade dragit hem för att möta föräldrarnas omdöme, kände jag mig glad över att mina föräldrar tyckte att han var en trevlig kille.

Filmen som FÖRSVANN!

Jag förbannar tekniken, den har svikit oss ännu en gång! (fast mest har den gjort bra grejer så vi förlåter den)
Herr Larsson skulle filma hela gänget när vi kom ut från en och samma hytt, det blev trångt och svettigt, men vi gjorde det för konsten. Alltså när vi var 30+ pers på kryssning i helgen. Och så blev det nåt fel. Och filmen finns inte :(

(We've got) Fiiiive yeeears


Under ett sommarlov för 5 år sedan hade jag en hemmafest där en viss Emil somnade på soffan. Jag fann denna händelse så pass intressant att jag bestämde mig för att föreviga händelsen i paint och skapa ett konto på internetcommunityt Bilddagboken där världen kunde följa med i mitt inte särskilt intressanta gymnasieliv. Att detta spontana infall var startskottet till ett liv som ena halvan av Internets främsta paintduo, hade jag aldrig kunnat ana.

Bilderna nedan lade jag upp i mitt första inlägg och är en snabb och intim sammanfattning av natten som förändrade min framtid. Men har så mycket hänt sen dess? Avgör själv!
Emil somnade på soffan.



Så starke Cornelia bar inom honom på mitt rum där han fick sova vidare.



Här fick han sova vidare, på sängen jämte mattan.



Sen ringde Maria Pontus, så jag kapade samtalet och frågade om jag fick chans på honom. Det fick jag.


RSS 2.0