Tredje gången gillt!

Jag slutade röka för en vecka och en dag sedan. Förra gången höll det i två månader. Förrförra i tre månader. Men NU JÄVLAR gör jag inte det av ytliga skäl (pengar, utseende, andedräkt) utan för att jag inte vill ha kol, som läkarn sa; att just lilla jag verkar ha lättare för att få kol än andra eftersom mycket pekar på att jag har astma.
Så efter läkarbesöket slutade jag röka och sa för mig själv: kol är inte coolt!



Är han inte lite lik Voldemort? Ännu en anledning att sluta röka, man är ju ingen dödsätare!


Svennebanan



Den här bilden är bättre än den där låten iallafall!


Godiscigaretten gästbloggar



Emelie (http://candycigarette.blogg.se) har efter enorma kraftansträngningar, vi snackar blod, svett och tårar, skickat in denna bild. Starkt jobbat! Skitsöt pundad panda!


Ensamt här på panelen...



Dront är upptagen med att plugga till lärare, ska man godkänna den ursäkten?
Kram på Dront!


Föregångaren till en vuxen uggla



En-minuts-konst! Vesslan har den där ugglan som visningsbild på msn. Visningsbilden insirerade mig till att göra den här. Och den här inspirerade mig till att göra den där, ett par inlägg tidigare.

Om jag fattat det rätt så gillar Vesslan den här mera. Jag är inte direkt beredd att hålla med, är ni?


Numera, a.k.a fan-art

 

Denna skickades in av Bella! Jag utser henne till expert på att rita header-miniatyrer och hon får dessutom en stadig klapp på axeln av båda mig och Dront för hennes stora kraftansträngningar hon gjort när hon ett flertal gånger har länkat till våran blogg på facebook!

Det tackar vi för!


En vuxen uggla






Husregler #2

Du skall icke tala ut om problem och särskilt inte med den du känner besvärar dig på nåt sätt.



Oj oj vad här smälls i dörrar. Hög smäll = stort missnöje, enligt styvfars husregler.
En annan sak man kan göra: snacka skit om sin styvdotter med hunden när styvdottern är i rummet brevid! På detta sätt slipper man direkt konflikt, den kan istället ligga och sjuda fint, så att man kan smälla i dörrar!


Husregler #1

Tydligen finns det vissa regler i mitt hem, oskrivna regler. Nedan följer en nytillkommen:
(För er som inte vet bor jag med mor, hennes man, lillasyster och liten vovve)



Det är tydligen acceptabelt att högljutt svära över familjen konsumtion av toalettpapper! 6 RULLAR GICK ÅT FÖRRA VECKAN FÖR FAN VAD HÅLLER UNGARNA PÅ MED?! sa det gamla, fula och elaka trollet (läs: min styvfar).

Att vi är fyra vuxna, varav en har haft diarré (läs: min syrra) ska vi ICKE ta hänsyn till. Regler och bestämmelser skall finnas!
Att styvfar kvalar våran familj in i övre medelklassen ska vi inte heller bry oss om, pengarna ska ju gå till hans bilar. Han har minst fyra. Och just det! Att ge bort en ful, men äkta, Salvador Dalí tavla till min moster! Henne måste man ju visa sig fin inför, hennes man är ju miljonär! Själv fick jag ingen födelsedagspresent av honom.

MEN VISST OKEJ DET ÄR JU HAN SOM ÄR HERRE I HUSET FÖR HAN BETALAR MEST OCH HEJ 50-TALET RINGDE OCH VILLE HA SINA SÄMSTA KÖNSROLLER TILLBAKA!

Ja, Gud vad kul jag ska ha nu, ska snacka så mycket skit om min styvfar!!

RSS 2.0