Borta bra men hemma sämst

Jag har det så bra här hos min faster och hennes man :)


Mördartiden


(Eller "gimme a feelin" som en tjej egentligen sjunger i slutet på Pet Shop Boys Go West.)

Jag har ritat något idag.


Men jag gav bara inte maken till det.

Vissa som ringer till Taxi Stockholm är allt bra roliga :)

"Säg till föraren att han får tio kronor extra om han skyndar sig fort som fan!"


30:E INLÄGGET! OMFG!



Detta firar jag med att jobba hela natten.
Ett fyrfaldigt hurra!
HURRA! HURRA! HURRA! HURRA!

Äggsbåx og päjnt


Medan alla spelar en omgång Halo på split-screen hinner jag rita det här.

Passiv Dansk Invasion


Nu jävlar!

Det var början på hans karriär...

Så en dag plockade jag ner min pappas gitarr ifrån väggen och började lära mig att spela på den. Fingrarna smärtade och blödde men jag gav mig inte. Efter många timmars slit så hade jag lärt mig några ackord och det dröjde inte länge innan jag skrev min första egna låt. Det lät nog rätt illa, men det var en början.


Massiv dask invasion!



Fy, vad snuskig jag är...

Dagens semantik


Hon är stans största hora.

Dront presenterar 2009

"Greetings, my friend. We are all interested in the future, for that is where you and I are going to spend the rest of our lives. And remember my friend, future events such as these will affect you in the future. You are interested in the unknown... the mysterious. The unexplainable. That is why you are here."
Plan 9 From Outer Space 1959

Och med dessa oförglömliga ord ska jag nu visa vad som kommer att hända under årets lopp. Samtliga visioner är baserade på framtiden.


I och med att både De Lyckliga Kompisarna och Depeche Mode släpper nya plattor kommer modet drastiskt att förändras. Innan H&M gör det, presenterar jag: Cyperpunken.


1989 spelades den tidslösa långfilmen Back to the Future Part 2 in under regi av Robert Zemeckis. För att fira 20-års jubileumet kommer man uppfinna en tidsmaskin enligt Dr. Emmett Browns modell. Man kommer dock endast ägna sig åt framtidsresor för annars hade vi redan vetat att den skulle uppfinnas. Alla vet väl hur farligt det är att ändra på det förflutna.


En del av min framtid kommer jag spendera i den lilla småländska staden Emmaboda. Jag kan se det mycket tydligt.

En natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut

Jag simmar i en pool i ett badhus och helt från ingenstans dyker Dront upp, men som ett litet barn. Han sitter vid poolkanten bland en massa främmande karlar och ser grymt nöjd ut och han har på sig stora skumgummi-badbyxor. Jag anar ugglor i mossen och simmar fram till honom och säger att jag ska ta hand om honom.


Så jag bär bort honom från poolkanten och bort från de främmande karlarna. Dront blir större och större och till slut släpper jag ner honom på marken och säger att nu får han klara sig själv. Sen försvinner dront i sina stora skumgummi-badbyxor.


Inget nyårslöfte om det här med rökandet iallafall



Jag riskerar livet varje dag!

RSS 2.0