Vårkänslor

Med tanke på Izors finkänsliga blogginlägg om diverse känslohantering, så tänker även jag lätta på min hårda fasad och ge er kära läsare en unik inblick i min ovanligt känslosamma tillvaro.

Våren är ju som vi alla vet än tid av förälskelse och jag kan inget annat än beskriva den senaste tiden av upprymda vårkänslor i annat format än jpg. När jag fann Ralf (t.h.) trodde jag inte att någon, inte minst jag själv, skulle kunna älska ett sådant litet fetto. Men då vi fått tid att interagera med varandra, kan jag inte längre motstå hans charm. Jag som länge vandrat runt i villfarelsen att äkta kärlek helt enkelt inte går att uppnå, ändrade ofördröjligen min ogrundade inställning i samma stund som jag för första gången rörde vid honom.

Trots att det bara var några veckor sedan vi för första gången trevande sökte oss till varann, delar vi idag lägenhet. Spontant och impulsivt kanske någon tycker, men denna någon vet inte hur det är, hur statiskt våra möten är, hur varenda ljud Ralf ger ifrån sig gör rysningar på min ömma hud. Allt.

Även om det är totalt omöjligt för er att finna en sannare kärlek, och det är lika bra att ni ger upp hoppet, vill jag ändå ge er mina lyckoönskningar att finna den. (Fuck you!)

VET NI?! Jag har varit rökfri i ett halvår!!

Det ska jag fira med en cigg!!!



Skämt åsido, jag ska fira det med att:

- Inte hosta
- Lukta fräscht
- Skratta cancer och kol i ansiktet
- Tyvärr: se mindre cool ut
- Vara ett snäpp mindre fattig

Ska vi dansa tango?

OLÈ! Ingen dansar tango som en 11-årig Rosie i filmen Söders höjder, men har vi inte alla lite tango-cravings? Alla vill väl ha en ros i munnen?!


O-EMM-GE!

Hittade en bild jag ritade i Paint för sju år sedan, minns det som igår! Vi hade fått en ny fräsig dator, den hade Windows XP och den tidigare hade Windows 98 och jag tyckte det var SÅ coolt för den nya datorn pallade trycket från Sims + alla tilläggspel jag hade. Jag och min lillasyster Ilona roade oss med att spela in en jävla massa ljudklipp och allt var frid och fröjd!

Jag var alltså 14 nästan 15 när jag ritade denna. Ilona sjöng då en låt om den som gick såhär:

Jag är en liten råtta med blååå svans, med blååå kropp och mörkblå prickar!

Jag är en blå katt med blååå svans, med blååå kropp och mörkblå prickar!


Sjukt bra låt!


Fishy fishes



Kan nån införa en lag på att alla fiskar måste se ut såhär?!?! Googla på penis fish så kommer du förstå (och eventuellt bli lesbisk (eller hetero om du är bög))


VET NI?!

Har du en känsla eller ansiktsuttryck du inte kan förmedla virtuellt? Känner du ibland att smileysarna på MSN inte räcker till? Du är inte ensam! Paintpanelen har lösningen för just DIG!

Skapa dina egna smileys i Paint! Det är superenkelt!

 <-- Rita en skitliten bild!

 <-- Gå in på uttryckssymboler och klicka på lägg till!

<-- Have the time of your life!

Nedan följer fem sammansatta smileys:



:)


Inga fler ursäkter!

Förihelvete jag har numera en internetuppkoppling sänt från himlen och en jävla massa fritid! Inga fler ursäkter, paintpanelen vaknar upp ur sin koma!



"SKÄRPNING!"


RSS 2.0