[8] [B] [I] [T] [A] [R]



En kvadrat på 16x16, som också är störst antal plantor man kan ha i Farmville (för tillfället).
Sååå om nån vill spexa till det lite på sin farm så kan man följa den här modellen så kommer det se hur häftigt ut som helst när man planterat olika plantor i ett mönster!!!

Jo alltså jag spelar Farmville kanske lite för mycket...

One day I'll wave away

I lördags satt vi på Emmas balkon och grilla (nom nom) och så flög en luftballon förbi, så pass nära att man kunde vinka till passagerarna. Jag blev eld och lågor och skrek HEJ som en jävla fårskalle men det var det helt klart värt.

Saker att göra innan jag dör:
- Vinka till en luftballongpassagerare - CHECK!


Om det var en man eller en kvinna eller nåt annat som jag vinka till vet jag inte, de var snäppet större än streckgubbar och jag valde därför att illustrera skepnaden på detta vis. Molnen är bara dekorativa och anknyter inte till verkligheten, ej heller ballongens färg och form.
Jag vill vara ärlig!

Saker jag gör nu:
- Funderar på att köpa tomatsoppa - CHECK!
- Spelar Farmville - CHECK!
- Pratar med Rosie - CHECK!

Detta gör jag också varje dag, mer eller mindre.

Haha! CLASSIC!

Det var en gång två tjejer som hette Izor och Rosie, de tyckte om att vara kreativa och söta och så. Ibland hände det att de skickade en särskild mening, det kunde vara vilken mening som helst, till varandra och då skulle alltså mottagaren illustrera denna mening i paint! Blixtar och dunder vad kul de hade! Och nu, kära barn, ska ni också få minst lika kul...

Varsågoda! *kastar upp glitter i luften som den där tokige araben i Aladdin när han ska börja berätta om "den oslipade diamanten", ni vet i början av filmen*

p.s. vem som ritat vilken får ni lista ut själva


We could be heroes!



Åh, han går som en karl!



Fuck me, I'm famous!



Den där fågeln gör mig deprimerad

Men vaafaaaaan?



Vilken skillnad!



Jag är det fulaste som finns



Hon har iallafall schysta rattar!


Adam, 4 år

Muddi tvingade sin bror att rita i paint och är därför Sveriges svar på kändiskåta amerikaner som tvingar in sina ungar i kändisvärlden. Skämt åsido, här är mästerverken;



Ovan: Fisk som gått vilse



Ovan: Spindel med ett monster



Ovan: En studsboll NEJ ett rådjur


Gästbloggarna blir bara yngre och yngre, är det ens nån som vill ha oss 21-åringar längre? In med det nya och ut med det gamla!!! Är det verkligen så ni vill ha det!??!

buuhuu on my feelings )': isf

1700-talsofficiér



"Här kommer mästerverket "1700-talsofficiér" signerat Johanna 2003 (javisst, vid 10 års ålder använde hon accent i bilder hon ritade på datorn! Dock felaktigt)"

Johanna är alltså min kära vän Saras söta lillasyster. Vi välkomnar varmt alla gästbloggare, eller om man som jag, som inte gillar varmt så mycket, så är det ljummet välkommet med svala brisar!

Jag gillar mystiken i den här bilden. Kanonen är uppenbarligen tänd. Vill officiérn ta livet av sig eller bara spela cool inför någon 1700-talsdám? Och vad menar Johanna med att illustrera kanonen på detta vis? Är det en skogssnigel, cigarr eller en väldans unik kanon?

Ja, man kan verkligen stirra i timmar.
Tack Johanna (och Sara för det var ju hon som skicka in den)!

Däääär ja!


Dront bangar inte fastän han är väldigt sen av sig.

RSS 2.0